De Langstraat

Donderdag 21 november: De schoonheid van planten vóór en ná de bloei.

Donderdagavond 21 november 2019 geeft Groei & Bloei De Langstraat een lezing over “De schoonheid van de planten vóór en na de bloei”. Een presentatie door Marcel de Wagt over planten met een meerwaarde. De lezing wordt gehouden in Ontmoetingscentrum “De Haven”, Leefdaelhof 11, Waalwijk-Centrum. Aanvang om 20.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten €3,-- p.p.; voor leden van Groei & Bloei is de lezing gratis bij te wonen.

Kweker Marcel de Wagt heeft een passie voor planten en tuinen en houdt zijn lezing over “De schoonheid van de planten vóór en na de bloei”. Het is altijd geweldig om een mooie bloeiende plant te hebben. Maar in een later stadium kan zo’n plant door een mooie verkleuring in de herfst of het maken van aparte zaaddozen zeker zo attractief zijn. Deze lezing zien we specifiek planten met een “meerwaarde”.  Marcel de Wagt kweekt op zijn paradijsje in Noord-Limburg ruim 800 niet alledaagse planten op een natuurlijke en ambachtelijke wijze. Voor de liefhebber is het eigenlijk een veel te grote snoepwinkel. Zo hebben ze op de kwekerij een enorme ervaring in wat elke plant op zich nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Deze ervaring helpt om bezoekers goed te kunnen informeren en adviseren. Deze ervaring zal zeker deze avond tot uitdrukking komen.

We zien u graag op deze lezing dinsdagavond 18 september 2018. De lezing begint om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Haven aan de Leefdaelhof 11, in Waalwijk-Centrum. Meer info is beschikbaar op de website van groei en bloei de Langstraat, www.delangstraat.groei.nl.

Info over het onderwerp op de website: https://www.opvallendeplanten.nl