De Langstraat

Workshop Fleurige Bollenmand op zaterdag 21 oktober 2023

Gaat helaas niet door vanwege te weinig inschrijvingen.

Op zomerse nadagen heb je er geen erg in dat de tijd door gaat. Op herfstachtige dagen denk je vast weleens aan het komende voorjaar. Zeker wanneer je de folders vol fleurige lentebloeiers ziet. Het plannen en vooruitzien is vaak al het halve plezier en vandaar dat we weer de workshop Fleurige Bollenmand willen geven. Het plezier van het uitzoeken van de kleurige bloembollen en de zonnige viooltjes geven al een vrolijk vooruitzicht. 

Je leest weleens over “in laagjes planten” of “lasagne planten” en dat gaan wij ook doen. Hoe werkt dat? Wat moet onder, in het midden, bovenin en wat doe ik met de kale grond bovenop? Dat wordt uitgelegd tijdens deze workshop 

Bij Groei & Bloei De Langstraat kun je op zaterdagochtend 21 oktober, van 10.00 tot 12.00 uur, zelf een mand beplanten met allerlei bollen. De kosten voor deze workshop, inclusief koffie, thee en wat lekkers en alle te gebruiken materialen voor de workshop Fleurige Bollenmand bedragen voor leden de speciale prijs van €35,00. Niet leden betalen € 40,00. 
Materialen zijn: royale mand (32 cm hoog, doorsnede 42 cm), potgrond, diverse soorten bloembollen, tulpen, narcissen, krokus, vroege iris, viooltjes.

Heb je zelf een mand of pot van ongeveer deze maat die je wil gebruiken, dan geldt een prijs van resp. € 25,00 en € 30,00. 
Geef a.u.b. wel direct bij je aanmelding aan of je zelf een mand of pot meebrengt. 

De workshop wordt gegeven door Jeannette van Helvoort. 
De locatie is bij Ad Vos, Zuidhollandsedijk 1, 5171 TK Kaatsheuvel. 

Aanmelden voor 10 oktober 2023, bij voorkeur per mail naar Jeannette van Helvoort;  jvhelvoort50@gmail.com, tel. 06 – 3897 1784.  

Let op: je hoeft pas te betalen nadat je een verzoek vanuit Groei & Bloei De Langstraat hebt gekregen. Deze krijg je bij voldoende aanmeldingen. 
De kosten voor deze workshop kunnen daarna overgemaakt worden naar rekeningnummer  
NL33 RABO 0334 234 204 t.n.v. KMTP Groei & Bloei De Langstraat o.v.v. je naam en Workshop Bollenmand.