De Langstraat

Zaterdag 24 september 2023 - Fleuramour in Bilzen

400 bloemenartiesten uit 20 landen

In de landcommendarij Alden Biesen wordt jaarlijks Fleuramour georganiseerd. Er is van alles te beleven. Bloemenartiesten uit 20 verschillende landen  laten hier hun kunst zien. 

Naast deze uitgestrekte florale expositie is er een pop-up markt met allerlei leuke producten, live demonstraties bloemschikken, een florale modeshow en eetstanden & drankgelegenheden.

Een originele activiteit, een gezellig dagje uit, een garantie op mooie foto’s. Het leek ons leuk om dit weer eens op te nemen in het excursieprogramma van dit jaar. Verdere informatie is ook te vinden op www.fleuramour.be

We gaan er gezamenlijk met de bus naar toe. Nadat je van ons de kaartjes hebt gekregen, kun je er de gehele dag op eigen gelegenheid rond lopen.

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 23  augustus !!!   

Vanwege de reservering van de bus en het bestellen van kaarten moeten we deze datum stellen. 

Verdere informatie en begeleiding op de dag kun je krijgen bij Yvonne Zwinkels (0416-695140)

Op de Fleuramour  kun je eten en drinken kopen. Zorg dat je altijd wat te eten en te drinken hebt in de bus op heen en/of terugweg

Excursie per bus, vertrek 8.30 uur vanuit Waalwijk (parkeerplaats bij Piet Klerkx).

We vertrekken weer om 16:00 uur bij Alden Biesen, Bilzen en verwachten dan om circa 18:00 uur terug te zijn in Waalwijk. Kosten voor Groei & Bloei leden  € 49,--, niet leden betalen € 54,--, inclusief busvervoer en entree Fleuramour.

Je dient dit bedrag vooraf over te maken op onze rekening: NL33RABO0334234204 t.n.v. Groei&Bloei De Langstraat onder vermelding van “Excursie Alden Biesen ”

Vanwege de hoge bankkosten hebben we het als volgt voortaan geregeld voor dagexcursies. U geeft zich op en als blijkt dat we het minimum aantal deelnemers halen; dan gaat de excursie door. Je krijgt daarna een mail van ons om het bedrag per ommegaande over te maken op onze rekening ; NL33RABO0334234204 t.n.v. Groei&Bloei De Langstraat onder vermelding van “Alden Biesen”

Deze excursie wordt georganiseerd door Ton Janssen. Je kunt je inschrijven per mail naar agm.janssen53(at)gmail.com of bellen naar 06-22434933.