De Langstraat

Vrijdagavond 10 juli 2020 Dijkjeswandeling in ‘s Gravenmoer

’s Gravenmoer, een pareltje in het Brabantse Land. Het dorpje met ruim 2000 inwoners verdient deze naam zeker. In vroeger tijden werd ook rondom ’s Gravenmoer veen afgegraven voor de turfwinning. De nog steeds bestaande vaarten en dijkjes herinneren aan deze tijd. We gaan deze avond wandelen onder leiding van een deskundige gids over de dijkjes die ’s Gravenmoer omringen en we sluiten de avond af met koffie of thee naar keuze in De Tuynkamer, de prachtige tuin van Peter en Anne Marie van Woensel. Daar heb je natuurlijk ook de tijd om even rond te wandelen en de kleurige bloemenborders te bewonderen

Met eigen vervoer naar het startpunt van de wandeling in ‘s Gravenmoer. Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Aanvang 19.00 uur tot ca. 21.00 uur.

Kosten voor Groei & Bloei leden €  7,50    niet leden betalen €  10,--

Je kunt online inschrijven via het formulier op de website of per mail naar excursies(at)hotmail.com