De Langstraat

Welkom bij Groei & Bloei
De Langstraat

Uitgelicht

18-10-2022 Leo Brand

HERFST IN VOLLE GLORIE

Meer

Workshops

WORKSHOP BLOEMBOLLEN MAND OP 22 OKTOBER

Meer

Welkom bij Groei en Bloei afdeling De Langstraat, dé vereniging voor iedereen die van tuinen, bloemen en natuur houdt in Waalwijk en de verre omstreken. We organiseren interessante lezingen, gezellige bloemschiklessen, leuke excursies en leerzame workshops over alles wat met groen te maken heeft.  Heeft “groen” je hart gestolen, dan ontmoet je bij Groei & Bloei De Langstraat leuke mensen die ook dol zijn op tuinieren, bloemen en natuur.

Neem eens een kijkje bij onze activiteiten of op de agenda of nog beter, kom eens langs op een van onze ledenavonden.

Lezingen

Vrijwel elke maand van januari t/m april & september t/m november is er een interessante lezing over tuinen, planten, moestuinieren, natuur of andere zaken die met groen te maken hebben.

Bloemschikken

Groei & Bloei De Langstraat verzorgt diverse cursussen en workshops bloemschikken. Voor beginners en voor wie al wat vaker bloemen geschikt heeft. Ook voor de echt vergevorderde bloemschikkers zijn er uitdagende cursussen.

Excursies

In de zomermaanden zijn er excursies naar tuinen en kwekerijen in de buurt, of wat verder weg. Ook natuurwandelingen staan op het programma. De dagexcursies per bus gaan naar tuinen in Nederland en soms even over de grens. Jaarlijks wordt ook een meerdaagse reis georganiseerd naar mooie tuinen in binnen- of buitenland.

 

Je kunt Groei & Bloei De Langstraat ook volgen via facebook en instagram.

Tuinlog

03 Oct

Harry Hakvoort

ZEVENZONENBOOM

01 Oct

Paul

Blauwe knipogen…

Meer

Agenda

18 Oct

Herfstverrassingen

Tijdens de lezing vertelt Leo Brand over alle…

Meer