De Langstraat

Welkom bij Groei & Bloei
De Langstraat

Uitgelicht

Welkom bij Groei en Bloei De Langstraat, dé vereniging voor iedereen die van tuinen, bloemen en natuur houdt in Waalwijk en de verre omstreken. We organiseren interessante lezingen, gezellige bloemschiklessen, leuke excursies en leerzame workshops over alles wat met groen te maken heeft.  Heeft “groen” je hart gestolen, dan ontmoet je bij Groei & Bloei De Langstraat leuke mensen die ook dol zijn op tuinieren, bloemen en natuur.

I.v.m. de huidige maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus is een aantal van onze activiteiten afgelast of verplaatst naar een andere locatie.

De lezingen die voor dit najaar gepland stonden, zullen vanwege de verslechtering van de Coronasituatie helaas niet door gaan.

Voor zover een activiteit wel door gaat is aanmelden vooraf via het inschrijfformulier op deze website gewenst.

N.B.Er is een technisch probleem waardoor een aantal inschrijfformulieren niet doorgezonden wordt. Heeft u 2 dagen na het versturen van uw aanmelding nog geen bericht per mail terug ontvangen dan vragen wij u vriendelijk uw aanmelding voor een lezing per mail te doen naar info@delangstraat.groei.nl. Onze excuses voor dit ongemak, we doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Neem eens een kijkje bij onze activiteiten of op de agenda of nog beter, kom eens langs op een van onze ledenavonden.

Je kunt Groei & Bloei De Langstraat ook volgen via facebook en instagram.

Lezingen

Vrijwel elke maand van januari t/m april & september t/m november is er een interessante lezing over tuinen, planten, moestuinieren, natuur of andere zaken die met groen te maken hebben.

Bloemschikken

Groei & Bloei De Langstraat verzorgt diverse cursussen en workshops bloemschikken. Voor beginners en voor wie al wat vaker bloemen geschikt heeft. Ook voor de echt vergevorderde bloemschikkers zijn er uitdagende cursussen.

Excursies

In de zomermaanden zijn er excursies naar tuinen en kwekerijen in de buurt, of wat verder weg. Ook natuurwandelingen staan op het programma. De dagexcursies per bus gaan naar tuinen in Nederland en soms even over de grens. Jaarlijks wordt ook een meerdaagse reis georganiseerd naar mooie tuinen in het buitenland.

Tuinlog

Veris-lente

Volkstuin week 47 2020: bladaarde en herfstgroente

Anneke Duyvesteijn