De Langstraat

Welkom bij Groei & Bloei
De Langstraat

Basiscursus tuinieren

Vanwege CORONA virus uitgesteld tot najaar.

Bloemschikcursussen 2019-2020

Foto's van de gemaakte werkstukken.

Corona virus effecten

NAAR AANLEIDING VAN DE BESLUITEN DIE OP 23 MAART DOOR DE REGERING ZIJN GENOMEN, WORDEN ALLE ACTIVITEITEN DIE TOT 1 JUNI GEPLAND STONDEN, AFGELAST.

IN EEN LATER STADIUM ZAL, IN OVEREENSTEMMING MET DE OP DAT MOMENT DOOR DE OVERHEID AF TE KONDIGEN MAATREGELEN, WORDEN BEZIEN OF DE ACTIVITEITEN DIE NA 1 JUNI STAAN INGEPLAND AL DAN NIET DOORGANG KUNNEN VINDEN.

Welkom bij Groei en Bloei De Langstraat, dé vereniging voor iedereen die van tuinen, bloemen en natuur houdt in Waalwijk en de verre omstreken. We organiseren interessante lezingen, gezellige bloemschiklessen, leuke excursies en leerzame workshops over alles wat met groen te maken heeft.

Heeft “groen” je hart gestolen, dan ontmoet je bij Groei & Bloei De Langstraat leuke mensen die ook dol zijn op tuinieren, bloemen en natuur.

Neem eens een kijkje bij onze activiteiten of op de agenda of nog beter, kom eens langs op een van onze ledenavonden.

Je kunt Groei & Bloei De Langstraat ook volgen via facebook en instagram.

Lezingen

Vrijwel elke maand van januari t/m april & september t/m november is er een interessante lezing over tuinen, planten, moestuinieren, natuur of andere zaken die met groen te maken hebben.

Bloemschikken

Groei & Bloei De Langstraat verzorgt diverse cursussen en workshops bloemschikken. Voor beginners en voor wie al wat vaker bloemen geschikt heeft. Ook voor de echt vergevorderde bloemschikkers zijn er uitdagende cursussen.

Excursies

In de zomermaanden zijn er excursies naar tuinen en kwekerijen in de buurt, of wat verder weg. Ook natuurwandelingen staan op het programma. De dagexcursies per bus gaan naar tuinen in Nederland en soms even over de grens. Jaarlijks wordt ook een meerdaagse reis georganiseerd naar mooie tuinen in het buitenland.

Tuinlog

Angela's tuin

Ff een grijze dag

31 Mar

Antje's Tuin

VOORJAAR 3

13 jun

Plantenfestijn

Plantenmarkt tijdens de Nationale tuinweek.

15 sep

Een tuin om van te eten

De lezing wordt gegeven door Peter Bauwens, een...