De Langstraat

2024 EDITIE 9 | Plantenfestijn 15 juni

HEEFT PLAATSGEVONDEN

Het was een moeilijke aanloop naar het plantenfestijn vanwege de onophoudelijke regen en de vele slakken in alle kweekplanten.
Ook de weersvoorspelling voor 15 juni was in eerste instantie niet echt rooskleurig, maar vol goede moed is er de dagen tevoren opgebouwd op het terrein van de fam. Struijk.

En met succes! Het plantenfestijn werd ook dit jaar weer een heel gezellige dag. We hebben geen regen gezien, er zijn een kleine 350 bezoekers geweest en de stemming zat er goed in.

De planten, die er uiteindelijk meer dan genoeg waren en er perfect uitzagen, werden goed verkocht. De catering was uitstekend. De bezoekers zaten gezellig in de schuur of buiten met koffie/thee en een heerlijk stuk gebak.
Bij de standhouders kwamen veel mensen langs om een praatje te maken, uitleg te krijgen en mooie spulletjes te kopen.

Een heerlijke dag om op terug te kijken, mede dankzij de enorme inzet van onze eigen Groei en Bloei kweker en de vrijwilligers die elke week kwamen helpen om de planten in orde te krijgen en de slakken te verwijderen.
Maar zeker ook dankzij de geweldige vrijwilligers die taarten hebben gebakken en de catering regelden, de parkeerwachten, de fotograaf en iedereen die hand en spandiensten heeft verleend.

Dit alles op de fantastische locatie van de fam. Struijk zorgt ervoor dat wij mogen terugkijken op een mooi en geslaagd plantenfestijn.

Dank aan iedereen die heeft mee geholpen!