De Langstraat

Foto's van de demonstratieavond.

Via deze link komt u bij de foto's die op de betreffende avond zijn gemaakt.

Bloemschikdemonstratie Pim van den Akker Dinsdagavond 27 november 2018

Met trots presenteert Groei & Bloei De Langstraat een feestelijke bloemschikdemonstratie door toparrangeur Pim van den Akker.

Pim van den Akker geeft bloemschikshows in binnen- en buitenland en trekt daarbij volle zalen. Daarnaast is hij de grote inspirator van FlowerFactor, een website vol met inspirerende bloemwerken, handige video’s met uitleg hoe je zelf een mooi werkstuk kunt maken en nog veel meer tips en tricks. www.flowerfactor.nl

Op deze avond maakt hij een aantal feestelijke werkstukken die na afloop van de show verloot gaan worden onder de aanwezigen.

Pim heeft een aantal prachtige bloemschikboeken op zijn naam staan, die alle deze avond te koop zijn tegen een gereduceerde prijs én gesigneerd door de meester zelf. Zie verder naar onderen op deze pagina.

De entree voor deze bloemschikdemonstratie bedraagt € 12,50.

Voor leden van Groei & Bloei  op vertoon van hun ledenpas € 10,--.

Inclusief een kopje koffie /thee en 1 lotje voor de werkstukken die na afloop van de show verloot gaan worden. Extra loten zijn bij de entree verkrijgbaar.

Locatie: Zalencentrum Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle.

Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Het maximum aantal toeschouwers is 300.