De Langstraat
bekijk online
Nieuwsflits nr. 1

EEN JAAR BEGINNEN

We zijn weer halverwege januari. In de eerste nieuwsbrief van dit jaar heeft u al veel informatie gekregen over de te verwachten activiteiten.

In deze Flits aandacht voor de eerstvolgenden.


Lezing op 17 januari

Bij insecten denken we al gauw aan vervelende kriebelbeestjes of gemene stekers. Toch is dit negatieve beeld van toepassing op slechts een zeer klein deel van de wonderlijke wereld der insecten. Pieter van Breugel uit Veghel zal een presentatie verzorgen waarin hij u op ontspannen en leerzame wijze meevoert naar het insectenrijk. Aan de hand van heel bijzondere foto’s zal de spreker putten uit eigen ervaringen opgedaan bij het bewonderen en bestuderen van de levenscyclus van insecten. En misschien wordt eindelijk eens die vraag beantwoord die u al lang op de lippen brandt.

Voorkennis op het gebied van insecten is niet nodig. En wellicht dat u na afloop ook eens gaat zoeken naar schildwantsen, azuurjuffers, behangersbijen en andere dieren die alle een respectvol plekje op deze aarde verdienen.


Aanvang bloemschikcursussen

Op 26 januari begint de voorjaarscyclus voor de groepen Creatief en Enthousiast.

Aanmelden en/of informatie vragen is mogelijk bij Yvonne Zwinkels per email: ymzwinkels@gmail.com of telefonisch onder het nummer : 0416-695140.


Met een wintergroet van Groei & Bloei De Langstraat


Ook namens onze sponsoren