Wie maakt de leukste VLOG of BLOG over “DE LEVENDE TUIN”

Een van de activiteiten die Groei & Bloei De Langstraat dit jaar organiseert in het kader van de Nationale Tuinweek is een vlog/blog wedstrijd. We dagen iedereen, jong en oud, uit om in een vlog of blog te laten zien wat “De Levende Tuin” voor hem/haar betekent.

Er zijn drie leeftijdscategorieën: 6-12 jaar – 13-20 jaar – 21 jaar en ouder.

Alle ingezonden vlogs worden op YouTube geplaatst en de leukste vlog wordt beloond met een prijs.

Liever een blog schrijven kan ook. Alle blogs worden op de website van Groei & Bloei De Langstraat gepubliceerd en ook hier geldt dat de leukste blog beloond wordt met een prijs.

Je moet wel akkoord gaan met  Opens internal link in current windowde voorwaarden voor deelname.

We zijn heel benieuwd naar je ideeën over De Levende Tuin.

Je kunt je Blog uploaden via het deelnameformulier hieronder.

Ook voor je Vlog vul je onderstaande formulier in, maar je upload je bestand via WeTransfer. Onder het formulier vind je de snelkoppeling er naar toe.

Inschrijfformulier: alle velden met * zijn verplicht voor zowel Blog als Vlog

Je hoeft per bestand maar 1x op Versturen te klikken.

Let op!!

Je Vlog moet worden ingestuurd via Opens external link in new windowWeTranfer  naar het E-mailadres:

groeibloei-delangstraat@hotmail.com

Vermeld in de begeleidende tekst ook de naam die je op het inschrijfformulier hebt gebruikt.

Succes !!!!!

Inzendingen BLOGS en VLOGS

Voor de Vlogs gaat u via de onderstaande links naar de inzendingen:

*   Testvideo Opens external link in new windowAd: Kwisvraag ALV.

Voor de Blogs  gaat u via de onderstaande links naar de inzendingen:

* Opens internal link in current windowBlog van Joke Vos

Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915