Zaterdag 22 september 2018 “Bloemschikhappening FleurAmour”

In samenwerking met Groei & Bloei Den Bosch organiseren we een busexcursie naar FleurAmour, dé bloemschikhappening in het kasteel van Alden Biesen in België.

Heel veel prachtig bloemwerk gemaakt door topbloemisten uit België en de rest van de wereld. Hoewel bloemisten, je mag hier gerust spreken van kunstenaars die ervoor kiezen om met bloemen te werken. En dat alles in en rondom het romantische kasteel en de landcommanderij van Alden Biesen, net even over de grens bij Maastricht.

We vertrekken al redelijk vroeg, 8.30 uur vanuit Waalwijk. Na een tussenstop in Den Bosch voor het laten instappen van de Bossche deelnemers rijden we rechtstreeks naar Alden Biesen. Daar aangekomen kun je op eigen gelegenheid rondkijken in en rondom het kasteel. Er zijn daar voldoende mogelijkheden om iets te eten of te drinken of je kiest er voor om zelf een lunchpakketje mee te nemen.

We vertrekken om ca. 15.30 weer terug naar Den Bosch/Waalwijk, helemaal geïnspireerd door al het moois wat je ongetwijfeld hebt gezien.

Excursie per bus, vertrek 8.30 uur vanuit Waalwijk, we verwachten weer terug te zijn om 18.00 uur. Inclusief busvervoer en entree voor de bloemschikhappening FleurAmour.

Kosten voor Groei en Bloei leden € 35,--, niet leden betalen € 40,--.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876