Bloemschikdemonstratie Pim van den Akker Dinsdagavond 27 november 2018

copyright foto's: Esther de Cuijper

Met trots presenteert Groei & Bloei De Langstraat een feestelijke bloemschikdemonstratie door toparrangeur Pim van den Akker.

Pim van den Akker geeft bloemschikshows in binnen- en buitenland en trekt daarbij volle zalen. Daarnaast is hij de grote inspirator van FlowerFactor, een website vol met inspirerende bloemwerken, handige video’s met uitleg hoe je zelf een mooi werkstuk kunt maken en nog veel meer tips en tricks.

Op deze avond maakt hij een aantal feestelijke werkstukken die na afloop van de show verloot gaan worden onder de aanwezigen.

Pim heeft een aantal prachtige bloemschikboeken op zijn naam staan, die alle deze avond te koop zijn tegen een gereduceerde prijs én gesigneerd door de meester zelf. Zie verder naar onderen op deze pagina.

De entree voor deze bloemschikdemonstratie bedraagt € 12,50.

Voor leden van Groei & Bloei  op vertoon van hun ledenpas € 10,--.

Inclusief een kopje koffie /thee en 1 lotje voor de werkstukken die na afloop van de show verloot gaan worden. Extra loten zijn bij de entree verkrijgbaar.

Tickets zijn in voorverkoop met reductie verkrijgbaar tot 1-11-2018, voor € 11,50. Tickets in voorverkoop voor leden van Groei & Bloei kosten € 9,--.

Locatie: Zalencentrum Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle.

Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Het maximum aantal toeschouwers is 300.

Toegangskaarten in de voorverkoop

U kunt onderstaand aanvraagformulier gebruiken om in de voorverkoop kaarten voor deze prachtige demonstratieavond met Pim van de Akker te bestellen.

De reservering van kaarten is pas definitief als de betaling binnen is bij Groei & Bloei De Langstraat.

Het te gebruiken rekeningnummer is:

NL33RABO0334234204  t.n.v. Groei & Bloei De Langstraat

U krijgt daarna een mail met een bevestiging van de reservering en een reserveringsnummer. Op vertoon van deze mail bij de ingang van de zaal krijgt u de bestelde kaart(en) met de bijbehorende consumptiebon(nen) en lot(en).

De velden met een * altijd invullen.

Aanvraagformulier voorverkoopkaarten

Flower Factor

Op de Opens external link in new windowwebsite en Opens external link in new windowFacebook pagina van Flower Factor, het bedrijf van Pim van den Akker, is veel aanvullende informatie te vinden over zijn werk.

Tijdens de demonstratieavond zal Pim zijn instructieboeken voor ons signeren.

Daardoor krijgt u een unieke herinnering aan deze ongetwijfeld geweldige demonstratie.

Boeken geschreven door Pim van den Akker

Titel                                           Winkelprijs         Demoavond prijs

Anthurium                                        39,95                         30,00

Royal Masterpieces                        39,95                         30,00