Dinsdagavond 21 augustus 2018 Tuin Het Meulenwiel in Best

Een paar cijfers over deze tuin: ruim 3000 m2 groot, meer dat 1500 verschillende planten, diverse vijvers en sfeervolle terrasjes en dat alles met elkaar verbonden door slingerende paden die je naar de allermooiste plekjes in de tuin voeren. Natuurlijk is ook gedacht aan de dieren die in deze tuin leven. Overal hangen huisjes druk bewoond door  vogels van divers pluimage. En ook egels, vleermuizen, vlinders en de misschien niet zo mooie maar wel uiterst nuttige insecten vinden leefruimte in deze tuin.

Eigenaren Toon en Maria van de Wiel willen bezoekers graag mee laten genieten van al het mooie in hun tuin.

Eigen vervoer. Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 3,50, niet leden betalen € 5,--, inclusief ontvangst met koffie/thee en persoonlijke rondleiding.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915