Plantenbeurs Nationale tuinweek

Als afsluiting van de Nationale Tuinweek is er de Groei & Bloei Plantenbeurs. Op deze gezellige en kleinschalige beurs kun je terecht voor leuke vaste planten, struiken en (fruit) bomen. Maar ook bijzondere eenjarigen, Agapanthus en Dahlia’s.

Veel plantjes zijn opgekweekt door  leden van Groei & Bloei De Langstraat, de vereniging voor mensen met groene vingers. Maar er is ook aanbod van professionele kwekers.

Zo heeft Kwekerij Moonen uit Udenhout veel fruitbomen en struiken in het aanbod. Kwekerij Struijk heeft een mooi assortiment Hortensia’s. Het honinghuisje is aanwezig met een gezellige stand waar je alles over bijen en honing te weten komt.

Neem gerust ook even een kijkje in het atelier van buurvrouw Nelleke Haverhals, bekend van “ROOS een landelijke strip”. Bij mooi weer verzorgt ze zelfs een kleine aquarel workshop.

Je kunt met je tuinvragen en tuinplannen terecht bij tuin-ontwerper Erwin Struijk. Hij maakt vast een tuinschets voor je.

Er is koffie/thee en taart te koop en ander kruidig lekkers. Want het thema is dit jaar moestuinieren en dat willen we graag demonstreren met hapjes uit de groententuin.

De Groei & Bloei Plantenbeurs wordt gehouden op het terrein van Kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62, Sprang-Capelle.

Zaterdag 16 juni 2018, van 10.00 tot 16.00 uur. Entree gratis

De eerste honderd bezoekers mogen een leuk plantje uitzoeken naast de stand van Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien