Dinsdag 19 december Kerstworkshop

De sfeer in en om het huis gaat veranderen. De herfst gaat langzaam over in de winter. We gaan de warmte binnen zoeken en maken het extra gezellig in huis.
Lijkt het u leuk om zelf een kerststuk te maken, dan bent u welkom op onze kerstworkshop op dinsdag 19 december.

O.l.v. de docente Yvonne Zwinkels maakt u een kerststuk dat in wit en zilver uitgevoerd gaat worden.
De workshop wordt gehouden in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk.

De kosten zijn € 22,50 voor leden en € 25,00 voor niet leden. De avond begint om 20.00 uur.
Geef u voor 7 december op via email adres Opens window for sending emailymzwinkels(at)gmail.com

Wij heten u van harte welkom en neem vooral u vriendin, nichtje, tante, buurvrouw mee. Ook uw vriend, neef, oom en buurman is welkom!

Verslagje van de avond

Op dinsdag 19 december hebben cursisten een mooi kerststuk gemaakt.

Het is een hele gezellige avond geworden en een ieder ging na ruim twee uur hard werken met een mooi werkstuk naar huis.

Hoe hebben we ons werkstuk gemaakt?

We hebben poken gestoken in een grote kaars.

Deze kaars hebben we op een taartvorm gezet en vol gestoken met groen.

We hebben een spinnenweb gemaakt binnen de pookdraden en daaraan buisjes bevestigd.

Hierin bloemen en groen verwerkt.

Met het lijm pistool hebben we nog kleine materialen geplakt.

TOMATILLO
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863