Activiteiten & Actueel

Resultaten van onze deelnemers

Op vrijdag 6 oktober hebben Leo van Rooij, Carla Klerks, Chantal van Esch en Yvonne Zwinkels meegedaan aan de 54ste editie van het NKB te Nieuwegein.

In de diverse klasses werd het thema Pikant uitgewerkt naar eigen inzicht. Ook moesten de deelnemers een verrassing stuk maken met de materialen die aangeleverd werden door de organisatie. Na 3,5 uur hard werken aan deze werkstukken was het de beurt aan de juryleden.

Aan het eind van de dag kon Chantal van Esch in de B-klasse een tweede plaats opeisen. Het is erg motiverend als je voor het eerst meedoet aan zo’n kampioenschap en je dan tweede wordt.

In de A-select klasse werd Carla Klerks 13e en Leo van Rooij 21e.

Yvonne Zwinkels haalde een tweede plaats in de semi-prof klasse.

Els Verhoeven en Ralph van Asten zijn officieel lid bij afdeling Tilburg, maar ze volgen al een flink aantal jaren bij ons de bloemschiklessen. Ralph werd 3e in de A-select klasse en Els werd 20e.

Voor alle foto's, kijk bij de recente albums: Opens internal link in current windowNKB 2017.

Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken 2017

Op vrijdag 6 oktober wordt het 54e NK Bloemschikken georganiseerd in de Beursfabriek in Nieuwegein.

Lijkt het u leuk om een mooi werkstuk te maken binnen het thema “pi-kant” en zo een ontmoeting te hebben met bloemschikkers uit het hele land, dan is deelname misschien iets voor u!!
Op zondag 8 oktober zijn de werkstukken te bezichtigen. Tevens wordt er een divers programma aangeboden om u een leuke dag te bezorgen.

Voor meer informatie raadpleeg de website Opens external link in new windowwww.groei.nl en wilt u deelnemen dan kunt u contact opnemen met Yvonne Zwinkels, coördinator bloemschikken Groei en Bloei de Langstraat via  Opens window for sending emailymzwinkels(at)gmail.com

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915