Activiteiten & Actueel

Dinsdagavond 13 juni 2017 Workshop “Kruidenbeleving in de keuken”

Tijdens de Nationale Tuinweek kun je op deze avond deelnemen aan een kruidige workshop in het Wagenhuis op Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Marga Boutkan, herboriste, laat je deze avond kennis maken met de geurige wereld van kruiden en dan speciaal de kruiden die je ook in de keuken kunt gebruiken.

Wat gaan we doen?  Het toepassen van kruiden in de keuken staat centraal. Naast de gunstige werking van keukenkruiden, komen de laatste nieuwe trends op het gebied van kruidenkruiden aan bod. Je proeft verder van verrassende kruidendrankjes en maakt zelf een kruidenzout of kruidensuiker, die je na afloop mee naar huis neemt. 

Natuurlijk wordt je ook een kruidig drankje en een kruidige versnapering aangeboden en proef je van verschillende kruidenbereidingen. En je kunt een kijkje nemen in de kruidentuin van het Witte Kasteel en met eigen ogen zien hoe de kruiden groeien.
Kosten voor de workshop zijn € 27,50 p.p., inclusief kruidenzout of kruidensuiker, kruidige drankjes en kruidenversnapering.
Aanvang 19.00 uur tot ca. 21.30 uur.

Je kunt online inschrijven via het Opens internal link in current windowformulier op www.delangstraat.groei.nl of per telefoon  Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailinfo(at)delangstraat.groei.nl.

meer

 

 

 

16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915
13
Aug
Beter met planten - Blik op de Tuin no. 914