Zaterdag 17 juni 2017: Plantenbeurs

Deze kleinschalige en gezellige plantenbeurs zal ook dit jaar weer worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur.

Met de PLANTENBEURS  sluiten we traditioneel de activiteiten van de inmiddels 4e Nationale Tuinweek af.

Het thema voor de Nationale Tuinweek 2017 is “KRUIDEN”.

Op de Groei & Bloei Plantenbeurs kunnen de leden van Groei & Bloei De Langstraat hun eigen-gekweekte plantjes of producten uit eigen tuin aanbieden.  Naast de eigen leden zullen ook andere aanbieders van planten en tuinartikelen gevraagd worden deel te nemen, om de bezoekers een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

Een tuinontwerper maakt een eerste schets voor bezoekers met ontwerpvragen. Kinderen kunnen zelf een insectenhotel knutselen of een mooie kleurplaat uitzoeken. En er is natuurlijk aandacht voor de inwendige mens met koffie, (kruiden) thee en lekkere taart.

De eerste 100 bezoekers mogen gratis een plantje uitzoeken in de Groei & Bloei stand.

Overzicht Deelnemers Groei & Bloei Plantenbeurs

- Groei & Bloei De Langstraat met heel veel aanbod van planten die opgekweekt zijn door eigen leden
- Kruidenplanten van Van de Wouw uit Loon op Zand
- Clematissen, kleinbloemige soorten,  van Ton Hannink
- Irma Hendrikx uit Dongen met Hemerocallisen
- Moon Kwekerijen uit Loon op Zand
- Piet van Loon, Agapanthus
- Ad en Joke Vos, Dahlia’s en bijzondere eenjarigen
- Kwekerij Struijk, vaste planten, hortensia’s en bijzondere heesters
- Groen met Passie, Yvonne Zwinkels, bloemschikmaterialen en bloemwerk
- Ad van den Berg, Vogelhuizen
- Lidwina Charpentier, Zeepjes, vilt en leuke hebbedingetjes
- J&M Brocante, Marij Coppelsmans uit Kaatsheuvel met Brocante
- Nelleke Haverhals, Kunstenares en bekend van de strip “Roos”
- Corry Prinsen, kruidenproducten en informatie over toepassing van kruiden
- Wilma de Munnik, Tuinontwerp, Drunen.

Daarnaast zijn er diverse leden van Groei & Bloei De Langstraat die zelf planten ter verkoop of ruiling aanbieden.

Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter