Woensdagavond 12 juli 2017 “Tuin van Arjan en Geertje van Dijk” Den Hout

Misschien heb je ooit wel eens een feest meegemaakt georganiseerd op een bijzondere locatie door de Arjan van Dijk Groep, wat je bijgebleven zal zijn is de bijzondere sfeer. Oprichter en inspirator Arjan van Dijk wendde zijn creativiteit ook aan bij de aanleg van een tuin bij zijn woning in Den Hout. Planten zijn voor Arjan van Dijk een middel om sfeer te creëren in deze tuin. Het hoeven echt geen bijzondere of zeldzame plantjes te zijn, zolang ze maar bijdragen aan het vervolmaken van het beeld dat in zijn hoofd zit. En dat er zo een tuin kan ontstaan met een speciale sfeer kun je zelf ervaren tijdens deze avondexcursie. Je vindt er ook rustgevende vijvers en mooie beelden. Kortom een tuin die je moet beleven.

Met eigen vervoer naar Den Hout.

Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 6,50, niet leden betalen € 8,--, inclusief ontvangst met koffie/thee en persoonlijke rondleiding.

Je kunt online inschrijven via het Opens internal link in current windowformulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailexcursies(at)hotmail.com.