Activiteiten & Actueel

Dinsdagavond 20 juni 2017  “D’n Overkaent” Gilze

Henk Goeijers is een verzamelaar en ook een goede tuinier. In tuin D’n Overkaent, die letterlijk aan de overkant ligt van het woonhuis van Henk en Wies Goeijers, hebben veel van zijn plantenverzamelingen een plekje gekregen. Denk eens aan 600 soorten Hosta’s, 200 soorten daglelies, een paar honderd verschillende siergrassen enz. enz.  Hoe dat zo gekomen is zal Henk je zelf vertellen tijdens de rondwandeling door de ruim 8000 m2. grote tuin. En het is natuurlijk niet gebleven bij alleen maar verzamelingen, want in de tuin zijn ook vijvers aangelegd en mooie bomen geplant en nog veel meer. En dat alles zorgt voor een mooie landschappelijke tuin, met veel verschillende soorten planten en bloemen. Opens external link in new windowwww.denoverkaent.nl
Met eigen vervoer naar Gilze. Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 6,--, niet leden betalen € 7,50, inclusief ontvangst met koffie/thee en persoonlijke rondleiding.
Je kunt online inschrijven via het Opens internal link in current windowformulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailexcursies(at)hotmail.com.

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915