Activiteiten & Actueel

Zaterdag 10 juni “Zeeuwse Fleur”

Bij de start van de zomer een excursie per bus naar privé tuinen in Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen en net over de grens in België. Zeeland is rijk bedeeld met mooie tuinen en zeker als in juni de rozen gaan bloeien wil je daar naar toe. We bezoeken Atelier De Herberg, de mooie, verfijnde tuin van Mevr. Ria Lengton in Nisse. Dan gaan we op zoek naar de Hidden Gardens in Vogelwaarde, Zeeuws-Vlaanderen. De fam. Van Damme verzorgt voor ons een lunch in de tuin en uiteraard volgt er een rondleiding. Nadat alle zintuigen geprikkeld zijn en de magen gevuld gaan we verder naar de tuin van Mevr. Corry Verbiest, net over de grens in Zelzate, België. Een tuin met borders als een boeket, want mevrouw Verbiest is ook een fervent bloemschikster. Een romantische tuin met heel veel rozen die mogen groeien in de tuin en klimmen in de oude appelbomen. Opens external link in new windowwww.zeeuwsetuin2daagse.nl en Opens external link in new windowwww.hiddengardens.nl

Excursie per bus, vertrek 8.30 uur vanuit Waalwijk, we verwachten weer terug te zijn om 18.00 uur. Inclusief busvervoer, entrees tuinen, koffie/thee/met en lunch.
Kosten voor Groei en Bloei leden € 48,--, niet leden betalen € 52,--.

Je kunt online inschrijven via het Opens internal link in current windowformulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailexcursies(at)hotmail.com.

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915