Dinsdagavond 16 mei 2017 “Natuurwandeling Moerputten Den Bosch”

Dit jaar weer een natuurwandeling in het excursieprogramma door natuurgebied rondom de Moerputtenbrug, net buiten Den Bosch. Gids Ad Hartjes neemt de deelnemers mee op de tocht door dit waterrijke gebied, vlak bij de stad Den Bosch. Ad Hartjes vertelt je alles over de bijzondere planten die hier kunnen groeien, zoals de pimpernel de waardplant voor een zeldzame vlinder, het pimpernelblauwtje en natuurlijk over het beheer van dit natuurgebied. We starten de wandeling vanaf het parkeerterrein bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Laarzen aanbevolen!
Met eigen vervoer naar de parkeerplaats bij het Jeroen Bosch Medisch Centrum.  Vandaar vertrek voor een ca. 1 ½- 2 uur durende wandeling.  Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 5,--, niet leden betalen € 6,50.

Je kunt online inschrijven via het Opens internal link in current windowformulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailexcursies(at)hotmail.com.