Paasworkshop, de resultaten

In het Buurtcentrum Bloemenoord was het op 6 april een gezellige bedoening. 14 Dames gingen aan de slag om een mooi paasstuk te maken.

Op een boomschijf met pin werden takken bevestigd. Buisjes werden bekleed met vrolijke voorjaarskleuren sisal en deze werden bevestigd aan de constructie. Het geheel werd afgewerkt met vier verschillende bloemen. Natuurlijk mochten de eitjes en veertjes niet ontbreken.
Iedereen ging met een mooi en vrolijk paasstuk naar huis.

Groeten van Yvonne

2017-04-06: Paasworkshop

Je ziet dat de natuur ontwaakt. Lente is in aantocht! Het is heerlijk om alle planten de grond uit te zien komen en al volop bloei te zien van de bollen die we in het najaar hebben gepoot. Heeft u  zin om een zelfgemaakt werkstuk bij u op tafel te zien staan dan bent u welkom bij onze voorjaar/paas workshop. Onder deskundige leiding van Yvonne Zwinkels maakt u zelf een mooi werkstuk.
De workshop wordt georganiseerd op donderdag 6 april a.s. in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk.
De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. De kosten bedragen € 22,50 voor leden en € 25,00 voor niet leden.
De workshop is voor iedereen toegankelijk dus neem uw familie, vriendin of collega mee!
Voor verdere informatie of opgave kunt u terecht bij Yvonne Zwinkels, email-adres Opens window for sending emailymzwinkels(at)gmail.com of telefonisch 0416-695140.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915