Kerst demonstratie

Het wordt buiten al wat kouder en we nestelen ons lekker warm op de bank. De december maand zit eraan te komen en we gaan stilletjes al nadenken over de Kerst. Het huis wordt versierd en er worden recepten opgezocht.
Heeft u ook zin om inspiratie op de doen voor de Kerst? Dan bent u dinsdag 13 december van harte welkom in Ontmoetingscentrum “De Haven”, Leefdaelhof 11 te Waalwijk. De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Wat kunt u zoal verwachten. De cursisten van onze eigen bloemschikgroepen gaan diverse kerststukken ter plekke voor u maken. We gaan vijf verschillende Kerst tafels voor u dekken in de thema’s: oosters, Scandinavisch, vintage, klassiek en modern.

Enkele cursisten zullen lekkere hapjes maken en ronddelen. De kerststukken zullen aan het eind van de avond worden verloot.
De entree bedraagt € 10,00 voor leden en € 12,50 voor niet-leden. U krijgt hiervoor twee consumptiebonnen en een lot. U kunt zich opgeven via email: cfreijse@gmail.com We zouden het fijn vinden als u zich van tevoren opgeeft omdat wij dan weten hoeveel hapjes we moeten maken.
Wij hopen u te mogen verwelkomen!!

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915