Nederlands Kampioenschap Bloemschikken

Op vrijdag 7 oktober wordt het NK Bloemschikken gehouden op het voormalig Floriade terrein in Venlo. Het thema is “Kunst en Kitsch”.

Deelnemers kunnen in vijf categorieën deelnemen en maken een thema stuk en een verplicht werkstuk alleen degenen die voor het eerst meedoen maken een thema werkstuk.

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober is de tentoonstelling voor publiek geopend.
Het evenement is zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Er wordt een breed programma verzorgd met o.a. leuke workshops en demonstraties. De toegang bedraagt € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden. Deelnemers hebben zelf vrij toegang op vertoon van hun deelnemersbadge en zij krijgen allen bij inschrijving nog een extra toegangskaart.

Zondag 9 oktober kunnen de werkstukken na sluiting van de tentoonstelling worden opgehaald.

Heeft u interesse om aan deze wedstrijd deel te nemen of u wilt meer informatie dan kunt u voor 1 augustus reageren via het email-adres Opens window for sending emailymzwinkels(at)gmail.com