Online inschrijven voor beurs op 17 juni

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert Groei & Bloei De Langstraat wederom een PLANTENBEURS.

De plantenbeurs wordt gehouden bij kwekerij Struijk, aan de Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur, als onderdeel onze invulling van de Nationale Tuinenweek. Dit jaar wordt de Nationale Tuinweek voor de 4e keer landelijk georganiseerd door Groei & Bloei om aandacht te vragen voor de steeds verder gaande verstening van Nederland. Het overall thema van de Nationale Tuinweek dit jaar is KRUIDEN.

Naast onze eigen leden zullen ook andere aanbieders van planten en tuinartikelen gevraagd worden deel te nemen, om de bezoekers een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen bieden. U bent ondernemer of lid van Groei&bloei en wij willen u daarom uitnodigen om op onze plantenbeurs met een stand aanwezig te zijn. Het zou mooi zijn als u daarbij kunt aansluiten bij het thema van dit jaar.

Afhankelijk van wat u nodig heeft aan ruimte, kunnen wij u een ruimte van 12 tot 24 m2 aanbieden. Er zijn 16 standplaatsen beschikbaar. Omdat wij het geheel laagdrempelig willen houden vragen wij ondernemers een vergoeding van € 10,-- ongeacht de grootte van de standplaats. Voor leden is deelname gratis. U dient zelf zorg te dragen voor de middelen om uw stand in te richten.

Mocht u nog vragen hebben, willen wij u graag een verdere toelichting geven op de mogelijkheden.

U kunt middels bijgevoegd formulier aangeven of u standruimte wilt reserveren.

Graag voor 15 mei 2017 reageren.

Met vriendelijke groet,

Groei en Bloei, Afdeling De Langstraat

U hoeft maar 1x op Versturen te klikken.