Donderdagavond 14 juli 2016 “Het Kruidenrijk” Haaren.

Het Kruidenrijk in Haaren is al 25 jaar een modern kleinschalig, educatief en productief kruidenbedrijf dat zelf vele geneeskrachtige kruiden verbouwt in eigen tuin, droogt, verkleint en verwerkt tot een groot aantal gezonde kruidenproducten. Daarnaast kun je in Het Kruidenrijk kennis opdoen door het volgen van cursussen. De tuin van Het Kruidenrijk is aangelegd in de vorm van een bloem, mooi te zien op de plattegrond op de website, www.kruidenrijk.nl. Alle planten, bloemen en heesters in de tuin worden benut voor het maken van de kruidenproducten, uiteraard 100 % biologisch, zonder gifstoffen en andere kwalijke zaken. Tijdens de uitgebreide rondleiding wordt uitleg gegeven over de diverse kruiden en de heilzame werking ervan voor ons mensen en natuurlijk kun je ook vragen stellen over de diverse planten en kruiden in de tuin.

Donderdagavond 14 juli 19.30 uur, met eigen vervoer. Mocht je willen carpoolen dan vragen we je vriendelijk om even contact op te nemen met de excursiecommissie.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 6,50, niet leden betalen € 8,--, inclusief koffie/(kruiden)thee en rondleiding..

Je kunt online inschrijven via het formulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar excursies@hotmail.com.