Zaterdag 30 april 2016 “Gentse Floralien”

Bloemen en planten, florale creaties, inspiratietuinen, kunst, dat alles samen  is de Gentse Floralien in hartje Gent, België. Voor de 35e keer wordt deze bloemenshow van wereldfaam gehouden. Ooit ontstaan als tentoonstelling van de beroemde Gentse Azalea’s zijn de Floralien nu uitgegroeid tot veel meer. Op 4 locaties in de stad vind je nog steeds de kleurrijke Gentse Azalea’s en andere kleurige  voorjaarsbloemen. Maar ook prachtige bloemstukken van de hand van de Belgische Topbloemist Thomas de Bruyne  in de barokke St. Pieterskerk, of juist het minimalisme van de Japanse bloemsierkunst Ikebana. Of houd je meer van moderne kunst met bloemen en natuur of zoek je inspiratie in mooie voorbeeldtuinen. Het is er allemaal.

Ga mee met Groei & Bloei en geniet. De diverse locaties zijn prima te bewandelen, maar je kunt ook de gratis shuttle bus nemen die tussen de locaties rijdt. Kijk eens op www.floralien.be voor uitgebreide info.

Vertrek 8.30 uur vanaf Woonboulevard Waalwijk en weer thuis om ca. 18.00 uur. Inclusief vervoer per luxe touringcar en entree voor de Gentse Floralien.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 47,--, niet leden betalen € 50,--

Je kunt online inschrijven via het formulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar excursies@hotmail.com.