Activiteiten & Actueel

Zondagmiddag 10 april 2016 “Zuid Ned. Kampioenschap Bloemschikken”

Zaterdag 9 en zondag 10 april wordt in Den Bosch het  Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken georganiseerd door Groei & Bloei Den Bosch. Zaterdag 9 april is alleen voor de durvers die meedoen met de wedstrijd, maar zondag kunnen de gemaakte werkstukken bewonderd worden; en natuurlijk ben je benieuwd naar de creaties van “onze” deelnemers. Allereerst word je ontvangen met koffie/thee en lekkere vlaai en vervolgens kun je eens even rondsnuffelen op de groenmarkt of meesterbinder Jack van Schaik aan het werk zien die doorlopend demonstraties geeft. De deelnemers in de Semi-profklasse maken zondag hun werkstukken en geven hier graag uitleg over. Dan volgt de speciale rondleiding door Chris Jongeneel voor de Groei & Bloeiers van afdeling De Langstraat. Chris Jongeneel heeft een flink aantal jaren de lessen verzorgd voor de Bloemschikgroep Bijzonder van afdeling De Langstraat en is betrokken bij de organisatie van het ZNKB en als jurylid. 

Eigen vervoer. Ontvangst om ca. 13.30 uur bij Helicon Den Bosch. Mocht je willen carpoolen dan vragen we je vriendelijk om even contact op te nemen met de excursiecommissie.

Kosten speciaal voor leden Groei & Bloei De Langstraat € 3,50, inclusief ontvangst met koffie/thee met, iets lekkers en rondleiding langs de gemaakte werkstukken.

Je kunt online inschrijven via het formulier op de website of per telefoon bij Lorna Dunn 0416-652035 of Joke Vos 0416-272936. Mailen kan ook naar Opens window for sending emailexcursies(at)hotmail.com.

meer

 

 

 

21
Jan
Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)