Paasworkshop

De lente is volop aan de gang. Het is heerlijk om alle planten de grond uit te zien komen en al volop bloei te zien van de bollen die we in het najaar hebben gepoot. U kunt het voorjaar nu in huis halen door mee te doen met onze paas workshop. Onder deskundige leiding van Yvonne Zwinkels maakt u zelf een mooi werkstuk.

De workshop wordt georganiseerd op dinsdag 22 maart a.s. in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk.

De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. De kosten bedragen € 22,50 voor leden en € 25,00 voor niet leden.

De workshop is voor iedereen toegankelijk dus neem uw familie, vriendin of collega mee!

Voor verdere informatie of opgave kunt u terecht bij Yvonne Zwinkels, email-adres ymzwinkels@gmail.com of telefonisch 0416-695140.

Voor een indruk van de avond kunt u kijken naar een filmpje op YOUTUBE dat die avond is gemaakt:

www.youtube.com/watch?v=jijQycvvVVY

Bloemendingetjes