Voorjaarscursussen 2016

In januari  gaat het nieuwe bloemschikseizoen weer van start!

Winter, voorjaar en Pasen, met het gebruik van typische voorjaarsbloemen en bolletjes, zijn thema’s die in deze cursus aan bod komen. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste docent Yvonne Zwinkels . Voor de groep bijzonder zijn we nog op zoek naar een nieuwe docente maar als die niet gevonden wordt zal Yvonne de cursus verzorgen.

De voorjaarscursussen bestaat uit  vijf lesavonden die voor het eerst om de drie weken gegeven wordt. De cursussen worden  gegeven in buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk

Groep creatief /enthousiast  o.l.v. Yvonne Zwinkels op donderdag 28-1, 25-02, 17-03, 7-04, 28-04

Deze cursus is geschikt voor de beginnende en al wat gevorderde bloemschikkker.

De vergoeding voor deze cursus bedraagt € 37,50 voor leden en € 45,00 voor niet leden.

Cursustijd is van 20.00 uur tot 22.00 uur

Groep Bijzonder: o.l.v. Yvonne Zwinkels op woensdag 27-1, 17-02, 9-03, 30-03, 20-04.

Bij deze cursus komen moeilijker technieken aan bod die echt een uitdaging vormen.

Een leerzame cursus voor de verder gevorderde bloemschikker.

De vergoeding  voor deze cursus bedraagt €  37,50 voor leden en € 45,00 voor niet leden

Cursustijd is van 19.30 uur tot 21.30 uur.

De bloemschikgroepen bestaan uit 12 tot 15 personen. De cursus kan doorgang vinden bij voldoende deelname.  Het is de bedoeling dat u bloemen, groen en ondergrond voor de lessen zelf verzorgt.

Groei & Bloei zorgt voor het hulpmateriaal zoals steekschuim en binddraad.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!. Aanmelden is niet meer mogelijk .!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915