BLOEMSCHIKKEN NAJAAR 2015

In september start Groei en Bloei de Langstraat weer met de bloemschikcursussen.

Wilt u leren bloemschikken en nieuwe technieken onder de knie te krijgen dan zijn deze cursussen iets voor u. We gebruiken bloemen van het seizoen die we toepassen in onze florale arrangementen. Er gaan diverse groepen van start met ieder een eigen niveau.

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste docentee Yvonne Zwinkels. De najaarscursus bestaat uit zes lesavonden of middagen die om de week gegeven worden

Als je klikt op de linkjes bij de data kom je bij het fotoalbum van de werkstukken die op die dag zijn gemaakt.

Groep Enthousiast/Creatief: o.l.v. Yvonne Zwinkels op:

Donderdag 24/9, 8/10,   22/10,   5/11,   19/11,   10/12.  De avond begint om 20.00 uur en eindigt tussen 21.30/ 22.00 uur.

In deze cursus worden de laatste basistechnieken aangeleerd. Deze cursus is geschikt voor de beginnende bloemschikker alsmede de gevorderde bloemschikker

Thema’s: werken met equisetum(holpijp), cirkel boeket, hangend object, constructie met zaaddozen en bessen kerststuk

Groep Bijzonder: o.l.v. Yvonne Zwinkels op:

woensdag 16/9,   30/9,   21/10,   11/11,   25/11,   9/12.  De avond begint om 19.30 uur en eindigt ongeveer om 21.30 uur.

Bij deze cursus komen moeilijker technieken aan bod die echt een uitdaging vormen. Een leerzame cursus voor de verder gevorderde bloemschikker. Aan de orde komen: twijnen, werken met aspedistra blad, zwevende constructie

De bloemschikgroepen bestaan uit 12 tot 15 personen en de cursussen worden gegeven in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk

De vergoeding bedraagt voor 6  lessen:  Leden van Groei & Bloei: € 45,- en niet leden: € 54,00.

Het is de bedoeling dat u bloemen, groen en ondergrond voor de lessen zelf verzorgt.

Groei & Bloei zorgt voor het hulpmateriaal zoals steekschuim en binddraad.

Aanmelden of informatie vragen is mogelijk tot 10 september bij Yvonne Zwinkels per email: ymzwinkels@gmail.com of telefonisch nr : 0416-695140.

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)