Online inschrijven voor excursies/activiteiten

U kunt via deze pagina, dus online, inschrijven voor deelname aan een of meer van de excursies of activiteiten die door uw vereniging "Groei en Bloei De Langstraat" worden georganiseerd.

Vult u daarvoor onderstaand formulier in en stuur het met één druk op de knop naar het secretariaat van de vereniging.

Als u zich voor meerdere excursies/activiteiten wilt opgeven, kan dat, door na het versturen van het ingevulde formulier, de excursie-/activiteitgegevens te wijzigen en daarna het formulier opnieuw te versturen.

De velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging van ontvangst. Mocht dat niet gebeuren neemt u dan a.u.b. even contact op via info(at)delangstraat.groei.nl.

N.B. Het maximum aantal deelnemers voor de excursie op 15 mei 2018 naar Alpineplantenkwekerij Philip van Hilst is bereikt. Als u zich in wilt schrijven voor deze excursie wordt u op de reservelijst geplaatst.

U hoeft per excursie/activiteit maar 1x op Versturen te klikken.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST