Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2015

Zaterdag 18 april en zondag 19 april organiseert Groei & Bloei Asten-Someren het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken.

Zaterdag 18 april gingen zo'n 70 bloemschiksters en -schikkers aan de slag met het thema voor de wedstrijd "Vincent van Gogh". Een van Nederlands bekendste schilders, Vincent van Gogh overleed nu 125 jaar geleden en 2015 is daarom nationaal uitgeroepen tot  Van Gogh jaar. Wie kent niet zijn schilderijen van zonnebloemen en irissen?

Zondag 19 april kunnen alle gemaakte werkstukken bewonderd worden in het Varendonck College, aan de Beatrixlaan 25 in Asten. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen ook van harte welkom op de gezellige Groenmarkt die gehouden wordt bij de school. Op www.asten.groei.nl meer informatie over het ZNKB en de groenmarkt

Vanuit afdeling de Langstraat waren er 5 deelnemers:

In de A-klasse Carla Klerks en Leo van Rooij

In de Ere-klasse deden mee Esselyne Nieuwenhuizen en Joke Vos

En in de Semi-profklasse zal Yvonne Zwinkels op zondag tijdens een live demonstratie haar werkstuk gaan maken.

Deelnemers allen proficiat met de behaalde resultaten.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915