Wie zijn wij ??

Wij noemen onszelf dé thuisbasis voor mensen met groene vingers uit de Brabantse Langstraat  met de daaraan grenzende dorpen in het Land van Heusden en Altena en heel veel buitengebied. Dat noemen wij 'ons' gebied binnen de rode lijn op de kaart.

Een groot en mooi aaneengesloten gebied met zo'n 150.000 inwoners en bijna 40.000 tuinen in mooi Midden-Brabant, waarin vanwege microklimaat, grondsoort en vocht voor tuinliefhebbers flinke verschillen zijn. Maakt onze hobby nog uitdagender ....

En van al die tuinen in ons gebied zijn ruim 275 eigenaren enthousiast lid bij onze vereniging, hoort u daar al bij ???

Deze site is een manier om kennis te maken en contact te houden met onze enthousiaste afdeling, waarbinnen het bruist van de aktiviteiten. Kijk eens verder bij onze Nieuwsbrieven, de ledenavonden, excursies, cursussen, ruilbeurs, bloemschikken of snuffel bij de overige onderwerpen.

"Ons gebied"