De Langstraat

Workshop stekken en vermeerderen van planten

Zelf eenvoudig vaste planten vermeerderen? Je kunt het nu leren tijdens de workshop “Stekken” die Groei & Bloei De Langstraat organiseert op donderdagavond 7 mei 2020.

Je leert hoe je zelf eenvoudig vaste planten, maar ook bijvoorbeeld heesters, kunt vermeerderen door stekken en zaaien.

We starten met een stukje theorie en ter ondersteuning krijg je een mapje met alle ins en outs van planten vermeerderen.

Je maakt zelf een aantal stekken van vaste planten die in het voorjaar gestekt kunnen worden zoals b.v. phlox, nepeta en aster. Na afloop mag je de potten met stekjes mee naar huis nemen, mét een goed advies hoe er verder voor te zorgen. Verder krijg je nog tips over hoe je vaste planten en heesters kunt vermeerderen door zaaien en welke planten geschikt zijn voor de zgn. nazomer- en winterstek.

Donderdagavond 7 mei 2020  19.00 uur

Tuin De Dijkgaerd, Kaatsheuvel

Kosten € 12,50. Voor leden van Groei & Bloei geldt de speciale ledenprijs van € 7,50.

Je kunt je aanmelden voor deze workshop bij Joke Vos, per mail naar joke-vos(at)kpnplanet.nl of tel. 0416-272936. Deelname alleen na aanmelding vooraf.