De Langstraat

Protocol Lezingen Groei & Bloei De Langstraat

Met ingang van september 2020 starten weer de maandelijkse lezingen bij Groei & Bloei.

De lezingen zullen op een andere locatie gehouden worden, nl. de PKN kerk aan de Ambrosiusweg 25 in Waalwijk. Op deze locatie is meer ruimte beschikbaar, zodat er met in acht neming van de 1,5 meter afstand voldoende plaats is voor 60-70 mensen.

Er is een aantal maatregelen genomen om deze activiteit veilig te kunnen laten plaatsvinden. Wij rekenen op uw medewerking en begrip.

Allereerst de algemene maatregelen zoals die zijn voorgesteld door de Nederlandse overheid.

• Houd 1,5 meter afstand
  • Schud geen handen
  • Bij klachten als verkoudheid, hoesten, koorts blijft u thuis

In aanvulling hierop zijn de volgende regels van toepassing:

• Vooraf aanmelden via het aanmeldformulier op www.delangstraat.groei.nl is gewenst en daarmee heeft u ook de garantie dat u aanwezig kunt zijn.
  • Heeft u niet vooraf gereserveerd dan vragen wij u bij binnenkomst vriendelijk om uw contactgegevens door te geven.  Als het maximum aantal beschikbare plekken bereikt is kan het voorkomen dat u de lezing niet bij kunt wonen. Reserveren vooraf voorkomt dit.
  • Bij binnenkomst in de ruimte wordt door een van onze bestuursleden gevraagd of er mogelijk klachten zijn die kunnen duiden op een coronabesmetting.
  • Reinig bij binnenkomst uw handen met de beschikbare handgel.
  • Ga na binnenkomst gelijk naar uw zitplek en houd hierbij voldoende afstand tot de overige aanwezigen.
  • Gebruik van de garderobe is toegestaan, wij vragen u echter vriendelijk om zoveel mogelijk uw jas aan de achterzijde van uw stoel te hangen, om te voorkomen dat er bij aankomst en vertrek een opeenhoping van mensen bij de gardarobe ontstaat.
  • Voorafgaand aan de lezing kunt u een kopje koffie/thee kopen en eventueel meenemen in de zaal. In de pauze wordt door de medewerkers van de locatie koffie/thee rondgebracht.
  • Toiletten zijn beschikbaar.