De Langstraat

Lezingen

Van januari t/m april en september t/m november wordt er elke maand een lezing gehouden over allerlei tuin- en groengerelateerde onderwerpen.

De lezingen worden voorlopig gehouden in de PKN Kerk aan de Ambrosiusweg 25 in Waalwijk. Hier is voldoende ruimte beschikbaar tot ca. 70 aanwezigen.

Voor leden van Groei & Bloei zijn de lezingen gratis bij te wonen. Niet leden zijn van harte welkom en voor hen bedragen de kosten € 3,-- p.p..

Vanwege de Coronamaatregelen is het voor de komende lezingen noodzakelijk dat u inschrijft middels met hier opgenomen inschrijfformulier.

De eerste 70 inschrijvingen zijn op de locatie welkom. U ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail van uw inschrijving.

Zonder inschrijving kunt u op de avond zelf alleen toegang krijgen als het aantal bezoekers dat nog toestaat.

N.B. Heeft u binnen 2 dagen na uw aanmelding geen bericht van ontvangst gekregen per e-mail, stuurt u dan s.v.p. even een e-mail naar info@delangstraat.groei.nl. Er is een technisch probleem waardoor een aantal aanmeldformulieren niet goed doorgestuurd worden. Er wordt aan gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.