De Langstraat

Lezingen

DE LEZINGEN DIE OP DE SITE ZIJN OPGENOMEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD. WIJZIGING VAN DE CORONA VOORSCHRIFTEN IS VAN INVLOED OP HET AL DAN NIET DOORGAAN ERVAN.

DIGITALE LEZINGEN VIA ZOOM GAAN IN PRINCIEPE ALTIJD DOOR. U schrijft daarvoor in door een verzoekmail te sturen naar info(at)delangstraat.groei.nl   U krijgt dan, al dan niet na een Tikkie-/betaalverzoek, de benodigde link toegestuurd.

Van januari t/m april en september t/m november wordt er elke maand een lezing gehouden over allerlei tuin- en groengerelateerde onderwerpen.

De locatie van de niet digitale lezingen later in het jaar, wordt:

Kantine van paardensportvereniging De Paardenvriend

Drunenseweg 23

5143NE Waalwijk

Voor leden van Groei & Bloei zijn de lezingen gratis bij te wonen. Niet leden zijn van harte welkom en voor hen bedragen de kosten € 3,-- p.p..

Vanwege de Coronamaatregelen is het voor de komende lezingen noodzakelijk dat u inschrijft middels met hier opgenomen inschrijfformulier.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail van uw inschrijving.

Zonder inschrijving kunt u op de avond zelf alleen toegang krijgen als het aantal bezoekers dat nog toestaat.

N.B. Heeft u binnen 2 dagen na uw aanmelding geen bericht van ontvangst gekregen per e-mail, stuurt u dan s.v.p. even een e-mail naar info@delangstraat.groei.nl. Er is een technisch probleem waardoor een aantal aanmeldformulieren niet goed doorgestuurd worden. Er wordt aan gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.