De Langstraat

Lezingen

DE LEZING VAN 20 OKTOBER OVER GOED FRUIT UIT EIGEN TUIN GAAT VANWEGE DE VERSLECHTERING VAN DE CORONASITUATIE NIET DOOR. OOK DE LEZING VAN NOVEMBER IS GEANNULEERD.

Van januari t/m april en september t/m november wordt er elke maand een lezing gehouden over allerlei tuin- en groengerelateerde onderwerpen.

De lezingen worden voorlopig gehouden in de PKN Kerk aan de Ambrosiusweg 25 in Waalwijk. Hier is voldoende ruimte beschikbaar tot ca. 70 aanwezigen.

Voor leden van Groei & Bloei zijn de lezingen gratis bij te wonen. Niet leden zijn van harte welkom en voor hen bedragen de kosten € 3,-- p.p..

Vanwege de Coronamaatregelen is het voor de komende lezingen noodzakelijk dat u inschrijft middels met hier opgenomen inschrijfformulier.

De eerste 70 inschrijvingen zijn op de locatie welkom. U ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail van uw inschrijving.

Zonder inschrijving kunt u op de avond zelf alleen toegang krijgen als het aantal bezoekers dat nog toestaat.

N.B. Heeft u binnen 2 dagen na uw aanmelding geen bericht van ontvangst gekregen per e-mail, stuurt u dan s.v.p. even een e-mail naar info@delangstraat.groei.nl. Er is een technisch probleem waardoor een aantal aanmeldformulieren niet goed doorgestuurd worden. Er wordt aan gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.