De Langstraat

Zaterdagmiddag 6 juni 2020 Tuin Lilian Pruissen, Werkendam.

Tegen de rand van de Biesbosch ligt de tuin van Lilian Pruissen. Bij het boerenbedrijf van de familie is Lilian Pruissen in het najaar van 2017 gestart met de aanleg van de tuin, nadat ze zelf hiervoor het ontwerp heeft gemaakt. En hoewel de tuin natuurlijk nog jong is zorgt de meer dan goede grond daar in de polder ervoor dat alles heel hard en stevig gegroeid is.

Lilian zelf omschrijft haar tuin als volgt: De tuin op ons agrarisch bedrijf  is een halve hectare groot, en ik heb lopen denken hoe ik het zou moeten omschrijven….ik kom uit op “een parkachtige poldertuin met een natuurlijke uitstraling, passend en opgaand in de weidse omgeving; met contrastrijke – en soms ongebruikelijke – planten en kleurencombinaties. Met een grote vijver, een moestuin en een boomgaard met wildebloemen-weide ”.

Zaterdagmiddag 6 juni kun je zelf gaan kijken of deze bescheiden omschrijving de tuin van Lilian recht doet.

Met eigen vervoer naar de tuin. Carpoolen kan in overleg, neem daarvoor even contact op met  de excursiecommissie.

Aanvang 14.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Kosten voor Groei & Bloei leden € 4,-, niet leden betalen € 6,--.

Je kunt online inschrijven via het formulier op de website of per mail naar excursies(at)hotmail.com.